Str. Daniel Sterescu - "D-le primar, v-ati da pantalonii jos la minus 20 grade C, ca sa va faceti nevoile in fundul curtii?..."

Joi, 03 Martie 2016, ora 07:27
89 citiri
Va facem cunostinta - desi nu este prima data cand o prezentam - cu o strada numita si "tinutul uitat de timp", "broscarie" sau "locul unde se vand porcii". Este o artera situata in buricul targului, la o aruncatura de bat de Gara Regala, care nu are nici canalizare, nici asfalt, nici magistrala de gaze, nici rigole functionale. Chiar daca pare greu de crezut, in municipiul Curtea de Arges, la aproximativ 500 m de centrul orasului se afla str. Daniel Sterescu - care in anul 2016 nu mai poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres