TUPEUL SEFULUI care coordona "Fabrica de permise din Arges": "Este halucinant ce se intampla. Averea mi-a fost confiscata abuziv, furata!"

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 14:21
378 citiri
Curtea de Apel Pitesti s-a pronuntat la sfarsitul anului trecut in privinta cererii formulate de Codrut Vlasceanu (acuzat in Dosarul Permiselor) si de alti cativa membrii ai familiei sale, de indreptare a unor erori materiale si omisiunilor semnalate in sentinta pronuntata pe 27 aprilie 2011. Fostul politist ramane cu averea confiscata.

Fostul comisar Codrut Vlasceanu, care, dupa ce Curtea de Apel Targu Mures l-a condamnat la 14 ani de inchisoare, asteapta judecarea recursului la ICCJ, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.