UPIT a trecut cu brio de inspectia in teren a ARACIS. Universitatea vizeaza obtinerea calificativului GRAD DE INCREDERE RIDICAT

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 13:15
108 citiri
Universitatea din Pitesti a trecut cu bine inspectia in teren a expertilor ARACIS, care a avut loc in urma cu doua saptamani.

Inca de la preluarea mandatului in fruntea Universitatii din Pitesti, echipa condusa de Dumitru Chirlesan se pregateste pentru acesata evaluare, in dorinta de a ridica gradul de incredere al universitatii la RIDICAT.

Potrivit rectorului Dumitru Chirlesan, expertii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamintul Superior (ARACIS) care au facut evaluarea, 15 la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.