Nicolas Maure: "Stiu ca traversarea Carpatilor nu e un lucru simplu, dar autostrada Pitesti-Sibiu este indispensabila pentru industria auto"

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 23:59
96 citiri
Saptamana trecuta, conducerea uzinei Dacia a organizat un tur pentru jurnalisti in principalele departamente de pe platforma de la Mioveni. Au fost vizitate departamentele Presaj, Caroserie si Montaj din Uzina Vehicule, dar si Asamblaj Motor 0.9 TCE din Uzina Mecanica si Sasiuri. Scopul vizitei l-a constituit prezentarea evolutiei proceselor de fabricatie si a conditiilor de munca ale celor 14.000 de angajati ai uzinei care produce un autoturism la 53 de secunde. La intalnire au participat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.