Petre Cojocaru, directorul Fiscului argesean: "La fiecare doua, trei zile trimitem cate o sesizare penala pentru evaziune"

Joi, 31 Martie 2016, ora 08:08
80 citiri
Potrivit directorului Administratiei Judetene a Finantelor Publice, Petre Cojocaru, Argesul s-ar afla pe un loc fruntas nu doar la colectarea impozitelor, ci si la evaziunea fiscala. Seful AJFP Arges ne-a marturisit ca la capitolul evaziune fiscala judetul nostru s-ar situa pe primul sau al doilea loc in topul regiunii Sud-Muntenia. Petre Cojocaru ne-a mai spus ca inainteaza organelor de cercetare penala sesizari privind infractiunea de evaziune fiscala la o frecventa de doua, trei zile. "La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.