Protest de primavara la Dacia. Peste 8.000 de participanti sunt asteptati pe 7 martie la mitingul "Sa trezim natiunea la realitate"

Joi, 03 Martie 2016, ora 23:59
42 citiri
Pe 7 martie, intre orele 13-15, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Dacia din Mioveni, Sindicatul Automobile Dacia organizeaza un miting pentru urgentarea constructiei autostrazii Pitesti - Sibiu. La manifestare sunt asteptati cel putin 8.000 de membri ai sindicatului, precum si familiile acestora. Automobilistii solicita guvernantilor si clasei politice accelerarea lucrarilor premergatoare si demararea urgenta a constructiei autostrazii, sustinerea vanzarii autoturismelor din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.