Secretarul de stat Liviu Stancu la Pitesti: "Siguranta mediului de afaceri reprezinta o prima premisa pentru cresterea economica pe care o dorim cu totii"

Joi, 26 Februarie 2015, ora 23:59
198 citiri
Joi, 19 februarie, a avut loc la Camera de Comert si Industrie Arges conferinta cu titlul "Securitatea juridica a afacerii". La eveniment a luat parte secretarul de stat la Ministerul Justitiei - av. pitestean Liviu Stancu, presedintele CCI Arges, Vernel Craciunescu, presedintele AOA Arges, Virgil Dumitru, precum si numerosi oameni de afaceri din judet, avocati sau oameni interesati de conceptul securitatii juridice al afacerii. "Securitatea juridica a afacerii" a fost prima conferinta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.