Claudiu Ionut Dumitrescu, profesor de istorie: "Europa ramane extrem de divizata, chiar daca se incearca o unificare politica" (IV)

Joi, 26 Mai 2016, ora 11:10
25 citiri
# Se vor putea armoniza cele doua credinte principale, aflate in continua lupta pentru putere? Mahomed si Hristos? Care va fi invingator? Pana una alta, in Orient, islamistii fanatici distrug biserici, impusca si decapiteaza crestini.
- Religiile monoteiste sunt imposibil de armonizat, dovada fiind situatia din Bosnia - Hertegovina si din Cipru. Si criza din Siria demonstreaza ca primele victime sunt crestinii chiar din aceeasi etnie. Nu exista mila din partea celor care cred ca sunt adeptii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.