"O carte pentru mandria de a fi muscelean". Sterian Pricope si-a lansat al treilea volum al "Istoriilor neconventionale din Muscel"

Joi, 06 August 2015, ora 23:59
137 citiri
Unul dintre putinii scriitori romani propusi pentru Premiul Nobel pentru Literatura, profesorul universitar Mihail Diaconescu, a fost cel care a prezentat al treilea episod al "Istoriilor neconventionale din Muscel", cartea prin care Sterian Pricope dezvaluie personalitati si evenimente inedite din istoria Muscelului. Evenimentul editorial a avut o asistenta formata in mare parte din personalitati culturale si a fost deschis de poetul Sorin Durdun, coleg de breasla jurnalistica al autorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.