Poetul si jurnalistul Aurel Sibiceanu: "In 1986, la Gala Tanarului Actor de la Costinesti, actorul Cristian Tutza a jucat ultimele 20 de minute pe intuneric, dar la final a primit aproape 10 minute de aplauze" (III)

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 23:59
278 citiri
# Convorbiri neconventionale

# Opozanti ai regimului, ai fost unul dintre ei? Martor pasiv? Actor in actiune? Cronicar? Voluntar? De ce ti-ai pus pielea la saramura? Ce sperai?
- O vreme am fost martor pasiv, desi mai purtam in mine amintiri teribile din vremea cand familia mea a fost stramutata-n Baragan. Cand am plecat de acasa, tata mi-a spus ca voi vedea multe nedreptati, ca voi fi nevoit sa scrasnesc din dinti... A fost modul lui de a-mi spune ca regimul va dura si ca va trebui sa ma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.