Scriitoarea Oana Mujea: "Nu am prieteni printre scriitorii din Pitesti, poate ca numele mi-a daunat in comunitatea pitesteana" (II)

Joi, 03 Martie 2016, ora 23:59
30 citiri
# Pasari calatoare, popositi, cuibariti, sau va aflati in zbor continuu? Spre ce zari? Rataciti la intamplare sau v-ati fixat un traseu spre ceva anume?
- Intotdeauna pasari calatoare. Poate ca uneori mai am si cate un traseu, dar stiu ca nu o sa poposesc mult. Asa cum pasarile merg spre tarile calde cand vine iarna, nici eu nu stau mai mult de o vara intr-un loc. Poate ca uneori as vrea, dar nu cred sa fie in firea mea. M-am nascut curioasa si dornica sa aflu tot ce-i nou. Daca stau pe loc nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.