400 milioane de lei disponibile pentru cei ce vor sa isi incerce norocul in afaceri pe cont propriu prin programul "Start-up Nation - Romania"

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 19:08
27 citiri
Marti, 5 aprilie, la Sala Mare a Consiliului Judetean Arges, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu a prezentat Programul "AEuroStart-up Nation - Romania"a* - program in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Alaturi de ministrul Alexandru Petrescu s-au aflat Ministrul Cercetarii si Inovarii, Serban Valeca, presedintele CJ Arges, Dan Manu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.