500 de ani de la sfintirea Catedralei Arhiepiscopale de la Curtea de Arges. Patriarhul Daniel va oficia slujba Vecerniei ctitorului, Sfantul Neagoe Voda Basarab

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 13:16
13 citiri
In seara zilei de luni, 25 septembrie 2017, incepand cu ora 17.00, se va savarsi Slujba Vecerniei ctitorului Catedralei Arhiepiscopale: Sfantul Neagoe Voda Basarab.

La ora 19.00, cler si popor vor intampina pe Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, si va fi oficiata o slujba de Te-Deum.

Marti, 26 septembrie 2017, incepand cu ora 09.30, Preafericirea Sa, dimpreuna cu un sobor de ierarhi si preoti va oficia Sfanta Liturghie in Catedrala Sfantului NeagoeVoda Basarab, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.