Cu exceptia handbalului, Agentia Antidoping a exclus din competitiile internationale sporturile din Rusia, pe timp de 4 ani!

Marti, 10 Decembrie 2019, ora 19:26
31 citiri
Dupa probarea suspiciunilor ce planau asupra lumii sporturilor din tara care are cea mai mare suprafata din lume, Agentia Internationala Antidoping a adoptat aceasta decizie extrem de dura, menita sa serveasca si ca exemplu pentru restul natiunilor care ar fi tentate sa apeleze la mijloace necinstite pentru a-si atrage gloria sportiva. Exceptie face doar handbalul, la care reprezentativa feminina are o prestatie foarte buna la Campionatul Mondial din Japonia, unde a inregistrat succese pe linie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres