Elevii pitesteni de la Scoala Ion Pillat, in vizita la colegii de la O.S. Mihe Pintarja Toleda din Velenje, Slovenia. Mai 2017, "Embracing Everyone"

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:15
148 citiri
In saptamana 21-27 Mai o delegatie din Scoala Gimnaziala "Ion Pillat" formata din 2 profesori (Cornelia Soare, Petre Georgeta) si 4 elevi (Mihai Ripeanu, Teodor Ivascu, Sonya Dang, Teodora Ghiata) a participat la cea de-a doua mobilitate, care a avut loc in Slovenia, in cadrului proiectului "Embracing Everyone" finantat prin intermediul Erasmus+, coordonat de prof. Georgeta Petre.

Copiii au cunoscut un colt din Europa, fascinant prin istorie si prin imbinarea modernului cu traditionalul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.