Ilie Barbulescu e fair-play: "Nu e nicio problema ca mi s-a respins dosarul pentru sefia CSM-ului, dar pentru contestatari, iata ca am diploma de studii superioare"

Joi, 02 Iulie 2015, ora 23:59
68 citiri
Pentru ca functia ocupata de Gheorghe Dinu la conducerea Clubului Sportiv Municipal Pitesti este una interimara, Ministerul Tineretului si Sportului a trebuit sa organizeze concurs pentru aceasta functie. Ei bine, pe langa actualul director, Gheorghe Dinu, cel care a mai condus acest club mai bine de 15 ani, la concurs si-a depus dosarul si Ilie Barbulescu, fosta mare glorie a Argesului si a Stelei. Din pacate insa pentru Balamuc, dosarul pentru acest concurs a fost respins pe motiv ca fostul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.