Ion Preda, expertul sportiv al CSM Pitesti: "Am solicitat la Minister sa fie numita o persoana cu drept de semnatura in locul directorului"

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 00:59
189 citiri
Dupa ce George Ziguli a trecut la cele vesnice, functia de director la Clubul Sportiv Municipal Pitesti a ramas vacanta. Oficial, in cel mai scurt timp va fi organizat concurs pentru ocuparea acestei functii, insa e cat se poate de limpede ca si autoritatile locale vor avea un cuvant greu de spus in acest sens. Si cum altele sunt preocuparile acum, si ne referim la alegerile prezidentiale, cu siguranta aceasta functie va mai ramane o perioada vacanta. De aceea nu este exclus sa fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Ion Preda expertul sportiv CSM Pitesti