"Suntem singurul judet din tara in care functia de vicepresedinte AJF este exercitata de o persoana condamnata pentru infractiuni deosebit de grave"

Joi, 06 August 2015, ora 23:59
42 citiri
# Sustine Marian Minca, fost observator si actual vicepresedinte al Viitorului Stefanesti # Noi dezvaluiri in scandalul de la AJF

Razboiul deschis purtat intre conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Arges si "o parte a contestatarilor presedintelui Sorescu" atinge cote maxime. Marian Minca, vicepresedintele Viitorului Stefanesti, face dezvaluiri uluitoare despre actuala conducere a AJF.
"Eu, Marian Minca, care sunt considerat un troglodit, un retardat, il pot intreba pe dl. presedinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.