Politistii corupti ai Prahovei. Motto de viata: "Cand te grabesti, te lovesti de toti prostii. Daca, insa, nu te grabesti, ramai printre ei!"

Sursa: Adevarul
Joi, 15 Mai 2014, ora 11:50
468 citiri
Cel mai recent caz dateaza din februarie 2013, cand agentul principal de politie Constantin Cojanu din cadrul IPJ Prahova a fost arestat preventiv si a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru doua infractiuni de trafic de influenta. A "tras" dupa el alte sase persoane, printre care si un director din Camera Deputatilor.

Constantin Cojanu a fost acuzat ca a primit, intre 2012 si 2013, 315.000 de euro de la mai multe persoane, inculpati in diverse cauze penale, in schimbul promisiunii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.