A curs sange galben-albastru la Centrul de tranfuzii Ploiesti. Campania "Petrolul nu moare" continua. Cristi Vlad si mai multi suporteri au donat pentru cei aflati in dificultate. VIDEO

Marti, 24 Februarie 2015, ora 13:07
93 citiri
Sange galben-albastru. Asta a curs luni prin venele sustinatorilor echipei Petrolul Ploiesti. Acestia au fost prezenti la Centrul de Transfuzii Ploiesti, pentru a dona sange. Initiativa vine in continuarea campaniei "Petrolul nu moare", fiind primita cu bucurie de reprezentantii centrului, care spera ca in perioada imediat urmatoare, numarul acestora sa fie din ce in ce mai mare. Mai mult decat atat, bonurile de masa primite, vor fi donate pentru o cauza nobila.

Toti suporterii Petrolului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.