ABUZURI ale justitiei, in Prahova. Ep. 1 - Detalii cutremuratoare despre procurorul PLOIESTEAN care a bagat in inchisoare o femeie NEVINOVATA. "Am stat 10 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu am comis-o!"

Sursa: PhOnline
Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 00:35
89 citiri
In contextul grevelor acuzatii care se perinda, zilele acestea, in spatiul public si care vizeaza in special procurori si judecatori, Judetul Prahova ocupa un loc fruntas in dezvaluirile de ultima ora.

Judetul nostru pare sa fie un taram al abuzurilor absolute in Justitie, daca luam in calcul mult mediatizatul caz al Vioricai Visan, femeia condamanta definitiv la 17 ani de inchisoare din care a executat 10, pentru o crima pe care nu a comis-o. Procurorul care a intocmit rechizitoriul ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.