Alexandra si copiii ei s-au intors ieri de la mare! Nimic nu prevestea tragedia! Inca de la prima ora a diminetii, femeia si-a luat de mana fetele si s-a dus in gara Branesti! Ce au discutat acolo e socant! Fratele ei a facut anuntul cutremurator despre s

Sursa: PhOnline
Joi, 17 August 2017, ora 14:14
51 citiri
Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de tren in halta Branesti. Se fac cercetari pentru identificarea persoanelor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

UPDATE 13:20 Sotul femeii a ajuns la locul incidentului in urma cu cateva momente. Barbatul s-a aratat foarte afectat de cele auzite si a izbucnit in plans, nu a dorit sa faca nici o declaratie pentru moment.

UPDATE 13:15 Se pare ca femeia a vrut sa divorteze de sotul sau, din cauza geloziei excesive, pe 07.11. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.