Am avut dreptate! Primaria Ploiesti a masluit licitatia pentru concertul de Revelion: S-a platit DUBLU fata de tarifele reale ale artistilor!

Sursa: PhOnline
Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 23:06
401 citiri
Asa cum Ph-online anuntase inca de acum doua saptamani, licitatia pentru concertul de Anul Nou de la Ploiesti a fost castigata de firma Temple Rentails&Events Production SRL, dar nu oricum, ci cu "ajutorul" primariei.

Astfel, contractul in valoare de 248.000 de lei (aprox. 57.000 de euro) a fost atribuit firmei despre care anuntasem din timp ca va fi castigatoarea licitatiei.

Vama, Silvia, Corina, DJ Rino si Elena Gheorghe sunt trupele care vor concerta la Ploiesti in noaptea de Anul Nou, iar ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.