Ambasadorul SUA la Bucuresti, laude la adresa parcurilor industriale din Prahova: "Incurajez companiile americane sa priveasca spre potentialul existent in Romania"

Sursa: PhOnline
Joi, 14 Aprilie 2016, ora 22:40
190 citiri
Judetul Prahova este, fara indoiala, un mic paradis al investitiilor straine, fapt dovedit de numarul mare de companii cu capital extern care au dezvoltat afaceri pe raza judetului aurului negru. Cea mai noua investitie inaugurata in Prahova, la Aricestii Rahtivani, sta drept marturie pentru aceasta realitate contestata de multi, insa recunoscuta de oficiali straini.

Este vorba despre fabrica de stergatoare auto a americanilor de la Federal Mogul, a doua fabrica deschisa de acestia pe raza ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.