Aventura tinerilor din Congo care se pregateau sa devina politisti in anii '70 la Campina. "M-am pomenit cu ei cu niste scobitori in cap"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Februarie 2019, ora 04:02
121 citiri
Infiintata in anul 1968, printr-un ordin care transforma Unitatea Militara nr. 0433 Campina in "unitate de perfectionare subofiteri militie", Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" de astazi a devenit o prezenta constanta in istoria recenta a Romaniei. Timp de 51 de ani, cu putine exceptii, a scolit in medie 1.000 de politisti anual. Putini stiu insa ca, incepand cu anul 1975 si pana spre finele anilor '80, tineri din Congo s-au specializat cu profesorii Scolii de Militie de la Campina. Au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.