Cazul femeii care a nascut in taxi, dupa ce a plecat de la maternitatea din Ploiesti, nu este solutionat. Decizia pe care o pregateste Colegiul Medicilor din Prahova

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 13:06
73 citiri
O fetita perfect sanatoasa si-a pierdut viata la nastere, in timp ce autoritatile in continuare ridica din umeri. La trei luni de la cazul controversat de la maternitatea din Ploiesti nu s-a facut inca lumina. Femeia, care a nascut in taxi, in drum spre Bucuresti, spune ca a fost refuzata de personalul medical de aici. Nici pentru autoritati cronologia evenimentelor nu este clara. Incet, incet, Colegiul Medicilor din Prahova spera ca saptamana aceasta sa avem si un verdict.

In 15 octombrie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.