Colegii lui Madalin nu au lasat sa treaca weekend-ul fara sa ii trimita prietenului lor un mesaj emotionant. Reactia baiatului este induiosatoare. VIDEO

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 16:06
90 citiri
Cazul lui Madalin, tanarul de 19 ani din Ploiesti care sufera de leucemie a emotionat o tara intreaga. Dovada sta chiar o postare a tanarului de pe o retea de socializare, in care a facut publice datele actuale ale contului deschis pe numele sau. In continuare colegii lui Madalin strang fonduri si pun la punct detaliile concertului caritabil, planificat pe 27 ianuarie. Insa, in tot acest timp, sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de colegul lor, internat la spitalul Fundeni din Capitala.

A ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.