CONVERSATII HALUCINANTE!!! Mesajele trimise de un pedofil agramat unei copile de 11 ani: "Nu conteaza anii ieu Te iubesc Frumoaso esti super de Frumoasa Papuse"

Sursa: PhOnline
Luni, 27 Martie 2017, ora 17:42
66 citiri
Magistratii Judecatoriei Pitesti au pe rol un dosar in care un barbat de 45 de ani este acuzat ca a incercat sa racoleze doua fete, de 11 si 12 ani, in scopuri sexuale.

Barbatul este casatorit si are trei copii. Gheorghe Margarit le promitea minorelor bani, telefoane si bomboane in schimbul serviciilor sexuale. Pedofilul risca pana la un an de inchisoare sau amenda.

Gheorghe Margarit a fost prins in flagrant de politisti la Pitesti pe 16 mai 2016, in timp ce incerca sa ademeneasca o fetita de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.