Corpul de control al Ministrului de Interne descinde la Arestul din Campina. "Nu stiu pe cine vor sa ancheteze, toti s-au pensionat"

Sursa: Adevarul
Luni, 28 Mai 2018, ora 12:49
123 citiri
Corpul de control al Ministrului de Interne este asteptat in aceste zile la sediul Centrului de Retinere si Arest Preventiv al IJP Prahova, situat in cladirea Politiei Municipale Campina. Ancheta vizeaza posibile abuzuri care s-au facut asupra unor persoane arestate. Ministrul Carmen Dan a declarat sambata ca a trimis corpul de control al ministrului la arestul din Campina, pentru a verifica informatiile referitoare la comiterea unor abuzuri impotriva unor detinuti de la care se incerca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.