Criminal odios la 17 ani. Si-a ucis tatal cu toporul si i-a cusut rana ca sa ascunda crima. Mama adolescentului: "A plecat sa bea si m-a lasat cu mortul in casa"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Octombrie 2017, ora 20:52
155 citiri
O crima socanta a fost descoperita marti, 24 octombrie, in comuna prahoveana Pacureti. Ionut Florin Barbu, un adolescent de 17 ani, este principalul suspect in moartea tatalui sau, pe care l-ar fi lovit cu toporul in cap si i-a cusut rana, ajutat de mama sa, pentru a ascunde urmele cumplitei fapte. Medicul de familie a fost cel care a alertat autoritatile. Crima s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, dar autoritatile au aflat abia luni, si asta pentru ca medicul de familie din comuna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.