CSM nu i-a admis demisia procurorului DNA Mircea Negulescu. Membru CSM: "Este mai important pentru noi sa stim daca s-a incalcat Statutul Magistratului"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Martie 2017, ora 18:49
64 citiri
Consiliul Superior al Magistraturi (CSM) nu i-a admis demisia fostului procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu, implicat intr-un scandal in urma unor inregistrari aparute in spatiul public in care acesta folosea un limbaj nepotrivit pentru statutul sau de magistrat. Declaratia apartine Liei Savonea, membru CSM, prezenta vineri la bilantul Curtii de Apel Ploiesti.
Savonea a precizat ca, mai intai de toate, este nevoie sa se clarifice daca, in cazul procurorului Negulescu, s-a incalcat Statutul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.