Cum a ajuns un jandarm odinioara supraponderal sa alerge acum la maratoane. "Lumea spunea: *Omule, te-ai ingrasat!*. Refuzam sa accept"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Martie 2018, ora 13:31
104 citiri
Ionut Timofte (32 de ani) din Ploiesti, jandarm montan de profesie, este exemplul viu ca oricare isi poate schimba viata in bine cu putina ambitie si disciplina. De la un tanar supraponderal, care cantarea la 21 de ani peste 100 de kilograme si care obosea dupa 2 minute de efort, Ionut a ajuns in cativa ani sa alerge cot la cot cu sportivii de performanta la ultramaratoane montane. In adolescenta, Ionut Timofte avea o activitate intensa cu cate doua antrenamente pe zi, elev fiind la un liceu cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.