Cum a functionat nestingherit un bordel in spatele Politiei Ploiesti. Vecinii au sesizat autoritatile, deranjati de numarul mare de barbati, "chiar si cate zece pe zi"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Decembrie 2019, ora 20:04
61 citiri
Un bordel improvizat intr-o casa aflata din imediata apropiere a sediului Politiei MunicipiuluI Ploiesti a functionat nestingherit luni intregi in vara anului 2018. Politistii au intrat pe fir abia cand vecinii au anuntat ca la adresa respectiva este un aflux mare de barbati, chiar si cate zece pe zi, in conditiile in care in cladirea respectiva nu era sediul unei firme ca sa justifice prezenta atator oameni intr-o singura zi. Chiar procurorii mentioneaza in rechizitoriu ca una dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.