Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. "In noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Mai 2017, ora 22:36
239 citiri
Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii '90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata. Daca in anii comunismului oferea peste 6.000 de locuri de munca si nu doar localnicilor, ci si romanilor care traiau in zone sarace, in special din Moldova, dar si inginerilor specializati in minerit care faceau zilnic naveta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.