Cum explica Primaria Ploiesti blocajele cu care se confrunta municipiul (CSM, dezinsectie, TCE, semaforizare etc): Noi ne facem datoria, presa e de vina!

Sursa: PhOnline
Luni, 15 Mai 2017, ora 17:25
68 citiri
In contextul in care activitatea sportiva la CSM Ploiesti este sustinuta din buzunarul parintilor copiilor legitimati la acest club, semafoarele nu functioneaza in mai multe zone cu trafic intens ale Ploiestiului, serviciul de dezinsectie si deratizare este in continuare blocat, societatea de transport public este la un pas de insolventa sau documentatia pentru obtinerea finantarii unor obiective importante prin programul PNDL nu a ajuns la timp la Ministerul Dezvoltarii, primarul Adrian Dobre ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.