Cum sa furi jumatate de milion de lei din contul primariei fara sa fii prins: "Mi-e si frica sa explic sa nu dau idei si altora"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 Iunie 2019, ora 15:51
148 citiri
Contabilii unei primarii de comuna din judetul Prahova, dar si mai multi administratori de societati comerciale au fost trimisi in judecata sub acuzatiile de delapidare si fals in inscrisuri oficiale la sapte ani de la comiterea faptei. Cei doi contabili si patronii firmelor au creat un prejudiciu de jumatate de milion de lei. Furtul banilor a fost descoperit intamplator, abia dupa ce contabilul sef s-a speriat de controlul Curtii de Conturi si a fugit. Pentru ca timp de sase luni nu a fost de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.