Cumnatul lui Sebastian Ghita, adus la DNA Ploiesti. Surse: "Ghita a cerut 50 milioane de lei pentru a da spaga in ministere"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Februarie 2017, ora 12:00
50 citiri
Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghita, a fost adus sub escorta la sediul DNA Ploiesti. El este anchetat intr-un dosar nou de coruptie ce implica firmele fugarului Ghita. UPDATE ORA 13.00 Acuzatiile din dosar sunt trafic de influenta, grup infractional organizat si spalare de bani.
UPDATE ORA 12.45 Surse din ancheta au declarat ca Ghita a cerut din firme suma de 50 milioane de lei din firme pentru a da mita functionarilor din ministere si ministrilor din diversele guverne pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.