Deputatul PSD Andreea Cosma, despre decizia Timken de a deschide o a doua fabrica la Ploiesti: "Se datoreaza masurilor de relaxare fiscala luate de PSD"

Sursa: PhOnline
Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 12:29
190 citiri
Deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a anuntat, la inceputul saptamanii, ca in parcul industrial West Park din municipiul Ploiesti a fost inaugurata a doua fabrica de piese auto a companiei americane Timken in urma unei investitii de 60 de milioane de euro.

'Au inceput sa apara primele rezultate ale programului de guvernare pe care PSD l-a propus romanilor la alegerile din decembrie 2016. Cel mai important este ca se vor crea 120 de locuri de munca in urma acestei investitii, dar vor mai ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.