DEZVALUIRI BOMBA! Candidatul PNL la Primaria Dumbrava pregateste un TUN EPOCAL. De ce vrea sa ajunga primar Marian Apostol/ DOCUMENTE EXCLUSIVE!

Sursa: PhOnline
Vineri, 09 Iunie 2017, ora 15:28
160 citiri
Batalia pentru functia de primar al comunei Dumbrava scoate la lumina informatii absolut incredibile despre candidatii inscrisi in cursa din 11 iunie!

Candidatul PNL, Marian Apostol, este unul dintre cele mai dubioase personaje politice ale judetului, iar acest statut se datoreaza, in mare parte, "pasiunii" sale pentru terenurile din comuna. In prezent, Marian Apostol, prin fiul sau in varsta de doar 25 de ani, detine aproape 14 hectare de teren intravilan si extravilan in Dumbrava, un record ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.