Doctorul caselor, arhitectul care a realizat un ghid pentru salvarea locuintelor batranesti: "Repara casa veche, nu o inlocui. Valoarea ei va creste"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Iunie 2017, ora 08:48
263 citiri
Claudia Pirvu (32 de ani), un arhitect din Ploiesti, incearca sa salveze ceea ce a mai ramas in picioare din casa traditionala munteneasca, dar si sa educe gusturile celor care intentioneaza sa-si constuiasca acum o locuinta noua. Alaturi de un alt arhitect, Cornelia Zaharia, Claudia a realizat un Ghid de arhitectura menit sa creasca pe cat posibil calitatea constructiilor de orice fel din mediul rural, pe de o parte, iar pe de alta, sa promoveze mestesugurile si tehnicile traditionale.
"Ghid ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.