Doi romani, condamnati la INCHISOARE PE VIATA in Canada pentru ca si-au lasat copilul sa moara. Avea diabet dar parintii nu au acceptat tratamentul pentru ca "Dumnezeu il va face bine"

Sursa: PhOnline
Sambata, 25 Februarie 2017, ora 16:07
103 citiri
Romanii Emil si Rodica Radita au fost condamnati pe viata de un tribunal din Canda si vor trebui sa petreaca cel putin 25 de ani in inchisoare, pentru decesul fiului lor Alex, in varsta de 15 ani, pe care, "in mod deliberat", l-au lasat sa moara. Copilul suferea de diabet tip 1 si nu a primit niciodata tratamentul de care avea nevoie, astfel ca, atunci cand a fost descoperit de autoritati, cantarea doar 17 kilograme si avea trupul acoperit de peste 40 de rani si ulceratii.

"Alex Radita a fost ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.