Donald Constantin il vroia la puscarie pe Mircea Cosma. Atac si la presa locala: "Ph-online.ro si Observatorulph.ro, niste prosti, retarzi, ziar de 2 bani"

Sursa: PhOnline
Luni, 22 Mai 2017, ora 14:01
150 citiri
Discutii incendiare purtate intre directorul SGU Donald Constantin si un afacerist pe nume Marian Iordache, au fost facute publice, astazi, de ziarul Incisivdeprahova.ro.

Din dialogul avut, reiese disperarea cu care Donald Constantin isi doreste sa "prinda" un loc de deputat. Din cauza ca nu a fost pus pe listele partidului pentru functia de parlamentar, Constantin i se confeseaza lui Iordache spunandu-i cat de mult isi doreste ca familia Cosma, Mircea, Vlad si Andreea, sa ajunga la puscarie: ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.