Eleva de 10 la controversata "olimpiada a denuntului": "Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Februarie 2017, ora 14:45
98 citiri
Ionela Denisa Neagoe (19 ani), eleva in clasa a XII-a in cadrul Colegiului Nicolae Grigorescu din Campina, a luat cel mai mare punctaj la etapa judeteana de la Ploiesti a controversatei Olimpiade de Limba si Literatura Romana. Dupa examenul de sambata, 25 februarie, Ionela Neagoe a obtinut 116 puncte, dintr-un maximum de 120. Adolescenta se declara complet surprinsa de scandalul care a izbucnit la nivel national, dupa ce un profesor din comisia de corectare si-a exprimat indignarea ca denuntul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.