Elevii de la Colegiul I.L Caragiale Ploiesti au luat lectii de viata de la condamnatii pentru omor si trafic de droguri. "Oricine poate ajunge aici, chiar si accidental"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Martie 2017, ora 20:30
103 citiri
Opt persoane private de livertate care isi executa pedepsele in cadrul Penitenciarului Ploiesti au participat, joi, la o serie de discutii la care au fost invitati 20 de elevi de clasa a X-a din cadrul Colegiului National I.L. Caragiale. Intalnirea inedita a avut loc in cadrul programului Scoala Altfel, la initiativa psihologilor din cadrul Penitenicarului, chiar in spatele gratiilor, la locul de detentie al detinutilor. Chiar daca au fost condamnati pentru fapte extrem de grave, de la omor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.