Eroul protestelor de la Ploiesti. In carje kilometri intregi, pentru schimbare: "Am mers din centru pana la nord. Acolo am simtit ca nu mai pot"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Februarie 2017, ora 14:08
157 citiri
Printre miile de protestatari care au iesti in aceste zile in centrul Ploeistiului pentru a-si arata nemultumirea fata de decizia guvernantilor de a modifica prevederile Codului Penal, s-a remarcat de departe un barbat intre doua varste, care a marsaluit kilometri intregi in carje pe strazile din oras. Intr-un picior, ajutat din cand in cand de prietenii cu care a venit la protest, Olimpius Pirvulescu nu s-a lasat, convins fiind ca efortul sau va fi rasplatit in cee din urma. Protesteaza pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.