EXCLUSIV/ Inregistrare AUDIO halucinanta, la primaria Dumbrava. Primarul, catre o angajata: "Cine te crezi, fa? Iti dau eu tie una in pasarica. Te bat si pe tine si pe barbac-tu!""

Sursa: PhOnline
Joi, 21 Septembrie 2017, ora 12:42
122 citiri
Asa cum am promis in episodul trecut (vezi aici detalii), vom publica o inregistrare audio bomba, facuta chiar de o angajata a primariei Dumbrava, in birou, si care surprinde o discutie absolut halucinanta cu primarul PNL, Marian Apostol.

Femeia s-a plans de mai multe ori de faptul ca primarul vrea sa o concedieze cu orice pret, pentru a aduce in loc o persoana supusa. Se pare ca edilul este nemultumit de faptul ca angajata nu semneaza anumite documente ilegale, motiv pentru care a facut ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.