Excursii in care trebuie sa "uiti" acasa masina. "Drumul vinului" din Prahova a fost inclus in ofertele agentiilor de turism

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Mai 2015, ora 15:37
210 citiri
Turistii care sunt in cautarea de noi obiective in Prahova pot alege "Drumul Vinului", un circuit care a fost inclus recent in oferta agentiilor de turism.
Drumul Vinului reediteaza un segment mai vechi dintr-un drum al vinului folosit de romani, care strabatea Europa. Acesta strabate podgoriile renumite ale judetului si include popasuri la conace, curti domnesti si manastiri.
Drumul trece prin localitatile Filipestii de Targ, Baicoi, Boldesti, Bucov, Pleasa, Valea Calugareasca, Iordacheanu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.