Fetita abandonata la maternitate si dorita de sute de oameni. Medic: "Nu pot sa le dau eu copilul pentru ca nu sunt abilitat de sistem"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 16:17
156 citiri
O tanara in varsta de 22 de ani, din localitatea prahoveana Baicoi, a anuntat prin intermediul retelelor de socializare ca vrea sa-si dea spre adoptie fetita nou-nascuta. Larisa Radu mai are doi copii, iar familia ei a avertizat-o ca nu o va primi acasa si cu cel de-al treilea. Disperata, fata a apelat la ajutorul unui blogger pe care l-a rugat sa-i mediatizeze drama in speranta ca cineva se va oferi sa-i infieze copilul. In doar cateva ore, sute de persoane s-au interesat de soarta fetitei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.