FOTO Ploiesti, noul Caracal. Doi stalpi au rasarit intr-o intersectie circulata din oras. Politia a deschis dosar penal. "E paranormal!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 15:11
150 citiri
Aparitia a doi stalpi in intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Valeni din Ploiesti, o intersectie de altfel foarte circulata atat de autoturisme cat si de mijloacele de transport in comun, a lasat soferii din oras interzisi.
Mai ales ca montarea stalpilor vine la scurt timp dupa darea in folosinta a unei parcari supraetajate pe strada Cuza Voda din oras care ocupa trei din cele patru benzi de mers si care a facut ca oamenii sa vorbeasca despre Ploiesti ca "noul Caracal". Noua "minune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.