Icoanele facatoare de minuni din Prahova. "Sirianca" de la Ghighiu ajuta femeile sa aiba prunci, iar icoana Maicii Domnului de la Pissiota "vede tot"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Martie 2015, ora 12:20
306 citiri
Biserica "Maica Precista" din Ploiesti adaposteste o mica comoara, o icoana despre care se spune ca este facatoare de minuni. Cu toate acestea, minunile infaptuite de-a lungul anilor in micuta biserica din Ploiesti au avut un ecou la fel de discret ca si faima icoanei in care Maica Domnului este reprezentata cu trei maini.
In fiecare zi, biserica este plina si, din intrebarile multora dintre cei care intra, iti dai seama ca au batut drum lung pentru a se ruga la Maica Domnului cu trei maini. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.